gerechten 

 

Versheid is één van de belangrijkste aspecten van vlees en van rollend genieten.

Rollend genieten vind het belangrijk dat het vlees wat wij inkopen goed is en biologisch.

Maar wij willen meer dan alleen biologisch.

 

Voor onze pulled pork, Texas-style sausage, porkbelly en hotdogs vinden wij het belangrijk dat het varken een goed leven heeft gehad, hierbij wordt gelet op:

Hoe groeit het varken op? 

Krijgen de varkens voldoende ruimte om te bewegen en hebben een natuurlijk dag en nachtritme?

Varkens zijn hele sociale dieren, die het liefst met hun soortgenoten vertoeven. Dus wij vinden het belangrijk dat het varken in groepen gehuisvest is. Wij vinden het ook belangrijk dat de biggetjes bij elkaar blijven, en dat ze de ruimte krijgen om lekker te spelen en op te groeien.

Dit is nog niet alles, wij vinden het heel belangrijk wat voor voeding de varkens krijgen. En dat water altijd beschikbaar voor de dieren.  

Wij gaan dus alleen voor het beste varkens vlees. 

 

Dit geld ook voor onze burgers, alleen uitzonderlijke kwaliteit willen we. 

De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Black Angusras (100%) is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. De runderen krijgen minimaal 100 dagen graan gevoerd, waardoor het vlees mooi gemarmerd is. Rollend genieten zet het graag op de menukaart. 

Ook kip van rollend genieten is biologisch, net als bij het varken vinden wij het belangrijk dat de kippen een goed leven hebben daarom willen wij alleen kippenvlees waar we zeker van zijn dat de kippen leven in genoeg ruimte. 

 

Biologisch kippenvlees komt van kippen die in overvloed frisse lucht, daglicht en buitenruimte hebben gehad. Deze kippen worden gevoed met uitsluitend biologisch voer dat is aangepast aan de langzamere groei. De biologische kip krijgt met 4 m² uitloop per dier volop ruimte om zo veel mogelijk kip te zijn.

 

Klik hier voor de allergenen pagina