Vacuüm verpakken

Het vlees wordt voor u afgesneden, gewogen en direct vacuüm verpakt en ingevroren.

Voordelen van vacuüm verpakken:

  • Het product blijft langer vers (ook in uw koelkast ) en neemt minder plaats in dan gewoon verpakt.
  • Al de sappen worden behouden en dit bevordert de malsheid omdat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces door gaat.
  • U hoeft niet meer over te pakken, het product kan rechtstreeks de vriezer in.
  • Waarborgt de hygiëne.
  • Ontdooien gaat zonder verlies van vocht en geeft geen geurtjes af.

Opmerkingen:

Omdat de lucht /zuurstof uit de verpakking wordt onttrokken kan het product van kleur veranderen. Dit is normaal en daarmee kunt u ook zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Zodra je de verpakking open knipt, en er daardoor weer lucht bij komt, komt de normale kleur weer terug.

Verpakking pakket

Uw producten worden verzonden in een diepvriestas met koelelementen in een kartonnen doos.